Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη μας αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019

Νεφοσκεπής καιρός αύριο την τρίτη με λίγα φαινόμενα. Πρόγνωση Μαγνησίας - Σποράδων 3/6/2019.

Μετά από ένα έντονο κύμα κακοκαιρίας όπου μας επηρέασε τις τελευταίες ώρες με κύριο χαρακτηριστικό και επίκεντρο σημείο το νομό μας, αύριο η κατάσταση που θα επικρατεί θά είναι σε πιο θετικά επίπεδα με ένα διαφορετικό κομμάτι συνθηκών. Η κακοκαιρία τελικά κατάφερε να στραφεί πιο ανατολικά με αποτέλεσμα να επηρεάσει και τις Σποράδες και πιο συγκεκριμένα το νησί της Σκιάθου.

Πάμε όμως να μιλήσουμε για την αυριανή ημέρα και αρχή της νέας εβδομάδας.


Στην Μαγνησία, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις από τις πρωινές ώρες της ημέρας και προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να πυκνώνουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις, τίποτα το σημαντικό και η πιθανότητα είναι μικρή. Παράλληλα στην πυκνότητα των νεφώσεων ο ήλιος θα καταφέρνει να κάνει τις εμφανίσεις του. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί με ξαστεριά.


Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 19°C έως 25°C. Οι άνεμοι θα έχουν μια μικρή ενίσχυση στα 4 μποφόρ από δυτικές - νοτιοανατολικές διευθύνσεις.


Σποράδες: στα νησιά των βορείων Σποράδων από τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Όσο θα βαδίζουμε προς το μεσημέρι αρκετή νεφοκάλυψη θα πλησιάσει και φαίνεται να παραμένει μέχρι και το βράδυ, μέσα σε αυτές τις ώρες υπάρχει πιθανότητα για ένα ψιλόβροχο η και ασθενής βροχόπτωση.


Θερμοκρασία - Άνεμοι: η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21°C έως  24°C. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς από νότιους νοτιοδυτικούς.


Την τρίτη ο καιρός θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, πιο αναλυτικά θα μιλήσουμε αύριο φίλες και φίλοι  με νέα πρόγνωση. Καλό βράδυ σε όλους και σε όλες.


Πρόγνωση: Μάριος Τζανιδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *