Καλώς Ήλθατε στην μετεο-σελίδα μας! Εδώ θα βρείτε προγνώσεις για την πόλη του Βόλου αλλά και όλης της Ελλάδας! Γίνετε αναγνώστες τις σελίδας μας απλά πατώντας "Παρακολούθηση". Επίσης στην σελίδα μας θα βρείτε ζωντανές ροές αλλά και έκτακτες αναρτήσεις!

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019

Έρχεται ο «Αντίνοος» και θα χτυπήσει τις επόμενες ωρες στην μαγνησία. Πρόγνωση καιρού Μαγνησίας 16/7/2019.

Χαίρετε φίλες και φίλοι, νέα ατμοσφαιρική αναταραχή αναμένεται τις επόμενες ώρες με καταιγίδες σε όλη την Μαγνησία με έντονο χαρακτήρα κυρίως στον νομό μας.
Πιο αναλυτικά: αργά απόψε τη νύχτα θα ξεκινήσουν να μας επηρεάζουν καταιγίδες με ηλεκτρικές εκκενώσεις σταδιακά. Όσο θα βαδίζουμε στις πρωινές ώρες της Τρίτης τα φαινόμενα θα αρχίσουν να έχουν πιο ήπια εμφάνιση και σιγά σιγά θα σταματήσουν, όχι στο νομό μας όπου εκεί θα επιμένουν κάποιες τοπικές μπόρες η και ασθενείς βροχοπτώσεις. Προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε συνέχεια των φαινομένων όμως εκείνες τις ώρες θα περιορίζονται έντονες βροχοπτώσεις στην δυτική Μαγνησία. Στο υπόλοιπο κομμάτι βροχοπτώσεις τοπικά έντονες. Σιγά σιγά προς το βράδυ θα κοπάσουν τα φαινόμενα. Τις νυχτερινές ώρες ο «Αντίνοος» θα ξανά κάνει εμφάνιση στην Μαγνησία δίνοντας νέο γύρο από καταιγίδες, αλλά γι'αυτό θα μιλήσουμε αύριο μήπως υπάρχουν πιθανότητες να αποφύγουμε την βραδινή επίσκεψη του.

Θερμοκρασία- Άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και πραγματικά θα θυμίζει φθινόπωρο, το πρωί ο υδράργυρος θα δείξει 23°C και το μεσημέρι θα ανέβει στους 25°C. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ τις πρωινές ώρες από ανατολικές διευθύνσεις και προς το μεσημέρι θα εξασθενήσουν στα 3 μποφόρ από βορειοανατολικές διευθύνσεις.

Ο Αντίνοος θα εξασθενήσει τις πρωινές ώρες της Τετάρτης μέχρι εκείνη την ώρα όμως θέλει πολύ προσοχή στις κινήσεις σας διότι θα επικρατεί πολύ έντονος καιρός κυρίως στην νότια χώρα. Αυτά από εμένα καλοκαιρινή διάθεση ξανάρχεται την ερχόμενη Παρασκευή με σημαντική άνοδο του υδραργύρου.


Με εκτίμηση: Μάριος Τζανιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *